Bländverk – en skräckantologi

I samarbete med Swedish Zombie har vi skapat en antologi som bygger på Sawati-plattformen. Från och med idag finns den tillgänglig via Play Butik.

Skräckantologin “Bländverk” innehåller tretton nyskrivna noveller av lika många svenska författare. De spänner över allt från socialrealism till fantasy. Den gemensamma nämnaren är lockropen från overkligheten. Eller är det verkligheten?

Medverkande författare är: Caroline L Jensen, Finn Cederberg, Kristoffer Leandoer, Mattias Lönnebo, Susanne Samuelsson, Johannes Pinter, Oskar Källner, Stewe Sundin, Anna Kerubi, Jason Meredith, Johan Lindbäck, Sofie Trinh Johansson och Malin Rydén.

Boken innehåller även två bonusnoveller som tidigare publicerats på Swedish Zombie.

blandverk

 

device-2013-06-09-065426

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *