GP om Skräcksmink

“Idag är halloween, det är alltid 31 oktober. Och halloween är hemskare än allahelgonadagen, som alltid är 1 november, eller allahelgons dag som är röd dag och alltid är en lördag. Eller i alla fall är det mer godis på halloween.  På allahelgonahelgen smyckar vi gravar. På halloween klär vi ut oss till spöken och andra hemskheter.

Det går förstås att fira halloween på helgen, för det är enklare så. Och det handlar om samma sak, döden. Att skoja med den eller göra underhållning av den är väl ett sätt att hålla den på avstånd, eller hantera rädslan för den.

Hur som helst vill jag tipsa om androidappen Skräcksmink, där du steg för steg får lära dig sminka dig som en zombie.

Vill du inte skrämmas utan bli skrämd kan du  surfa tillswedishzombie.com  och ladda ned en e-boksantologi med 13 svenska skräcknoveller. Funkar på alla plattformar.”

Läs mer hos Göteborgs-Posten i Sminktips för zombies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *