Swedish Zombie: Fira Halloween som ett proffs

Fira Halloween som ett proffs

Skräcksmink. Känner du att det är dags att ta halloween på allvar det här året? Klart du gör! Då passar det bra att påminna om ”Skräcksmink”, en app för android som steg för steg lär dig att själv göra en snygg sminkning med professionellt resultat. Appen lär ut hur du gör till exempel olika sorters skador och zombiesmink. Mer info om appen finns här. Lagom till spökfirandet har även ett antal förbättringar gjorts. Patrik som gjort det tekniska hälsar att:

Nu har appen ”Skräcksmink” fått en efterlängtad uppdatering. De problem som de lite klenare enheterna haft är nu förhoppningsvis lösta, jag har arbetat med att reducera minnesanvändningen. Utöver det så har ”Skräcksmink” fått stöd för helskärmsläge och nypzoom. Appen sparar nu också sidan man var på senast samt återställer textstorlek och radposition. Själva användarupplevelsen är polerad med ett nytt tema och ny menystruktur.
 
Sprid Skräck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *